5. april 2020

En sniktitt på kjøkkenhagen


Hei!

Hva gjør dere i dag? Her har vi ikke hatt store planer. Vi har bakt litt, nettopp spist pasta, noen har ryddet i garasjen, jeg har puslet litt i kjøkkenhagen osv. Svigermor var en tur innom med bomullsgarn, strikk på rull og stoffer. Hun hadde lest på bloggen at jeg lager scrunchies om dagen (HER) så nå har jeg alt jeg trenger! :)

Jeg må vise dere et lite glimt av nye kjøkkenhagen. Det blir så fint og jeg koser meg så mye her allerede. Det ligner kanskje litt på et hundebur akkurat nå, men det blir nok stor forskjell når det blir grønt utenfor og inni. Se på den fine døren Trygve har laget, og den lille haspen for å låse den. 

Åh dette er gøy! At vi nå endelig er i gang. Jeg og Lisa har plantet noen frø allerede, løk og gulrot. Etter hvert blir det flere grønnsaker og når hagesenteret får stauder og klatreplanter så skal jeg handle litt til bedet som blir foran kjøkkenhagen på begge sider av døren.  

Hva synes du? Tror du det blir hyggelig etter hvert når det begynner å spire? 
Ønsker deg en fin søndagskveld, vi blogges.👋


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar