4. mai 2020

Inspirasjon til rosa bursdag og fest!Hei!

Her er kaken jeg laget til Lisas bursdag. Jeg kan synes det er skikkelig digg å fråtse i rosa detaljer når det f. eks er fest eller jentebursdag. Digger rosa partypynt! Lisa hadde for anledningen tatt på seg en knall rød senoritakjole. 😂 

Lisa ønsket seg marsipankake med masse rosa og lilla blomster. Tok hjelp av denne oppskriften da jeg laget sukkerbunnen. Den kan anbefales, sukkerbrødet ble fluffy og fint. Jeg kjøpte ferdig marsipanlokk på butikken, det er veldig greit å dekke kaka med synes jeg. Blomstene gjorde vi selv, Trygve og jeg hadde marsipanverksted og så her enkelt kan det gjøres:

Vi kjøpte en tube med marsipan på butikken, delte den i flere deler og farget hver og en del med konditorfarge. 

Etter å ha prøvd å lage avanserte blader til blomster fant jeg frem en koselig gammel kakeform jeg har kjøpt på loppis. Vi stanset ut marsipankakene i stedet. Det går mye fortere og man trenger jo ganske mange hvis man ønsker å lage en kake som ser raus ut. 
Vi brukte en grillpinne for å lage kronblader på blomstene. Forskjellige farger på kakene og midtene, så gir det et fyldig inntrykk etterpå. Denne måten fungerte kjempebra hvis man ikke er proff. Det gikk fortere og når man sen ser alle blomstene på en gang tenker man ikke på hvordan en og en ser ut. 
Det godeste av søte ting jeg vet er småkaker laget av smørdeig. Her har vi prøvd oss på rosa makroner og sjakkruter med forskjellige farger. Sjakkrutene er laget av akkurat sånn kakedeig jeg elsker. 💘💘💘

Håper du fikk litt rosa inspirasjon.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar