3. mai 2020

Vårkjøkken


God kveld!

Visst er det vel deilig med vår på kjøkkenet? Jeg tar inn kvister hele tiden, finner nye varianter så fort jeg er ute og går tur. 🌿 Og jeg går ofte på tur, alene med podcast eller med naboen. 😊

Her i huset har vi rukket å pynte til bursdag og fjernet pynten igjen. Alt bortsett fra lenken på bildet, jeg synes den var så vårlig og fin så den får henge litt til. Hadde glemt at jeg hadde den. 😉 Det ble forresten kjempefint vær på Lisas bursdag 1. mai likevel. Det såg så grått ut om morgenen og så ble det bare en helt fantastisk dag etter hvert. 1. mai altså, alltid fint vær.

Ellers er jeg masse ute om dagen. Ordner med noe eller sitter i solen når det er fint vær. Gjør dere også det? Eller kanskje du som leser bor langt nord, så bilder av snø derfra i dag. 😬 Jeg skulle ønske det var lettere å jobbe på Macen i sola, men man ser jo ikke noe på skjermen. Da hadde jeg oppdatert bloggen enda oftere. 

I morgen er det en slags hverdag igjen. Barna skal på skole og jeg skal få gjort litt jobb hjemmefra. De har så korte dager så det gjelder å være effektiv fra morgenen av hvis man ønsker ro og stillhet. Jeg skal i hvert fall ikke bake med det første, jeg er rett og slett lei søt bakst etter innsatsen til Lisas bursdag. Bilder kommer i morgen. 🍡🍭🍬🍧🍦🍪🍪🍪 

Ønsker dere en fin søndagskveld og vi blogges snart igjen.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar