12. juni 2020

Min uke 💛


Hei! 💛

Nå er det fredag! I helgen venter over 25 grader og sommer. Fantastisk! 

I uken som har vært har jeg som vanlig gått mye tur, og løpt noen runder. Vi bor på en plass hvor sjøen og utrolig flott natur er veldig nære, så det er veldig mye fint å se på. Sist løpetur møtte jeg for øvrig en grevling i full galopp. Han så meg til slutt, ble skeptisk og snudde. Heldigvis. :)
I helgen skal jeg bade! Nå frister det.
Disse bildene er fra en tur med min gode nabo. Innimellom tar vi med oss kaffe og brødskiver. Jeg synes det er så utrolig godt på tur. Ofte føler jeg meg veldig gammelmodig, haha. Jeg liker ikke å ha med nymotens matpakke i sekken. Nei, det som smaker aller best når man er på sopptur i skogen eller stopper langs vannet det er den gode gamle brødskiven. Kanskje helst med stekt egg og kaffe på termos. 
Ikke noe smaker så bra som dette.
Åh jeg gleder meg til å bade i helgen! Ha en topp fredag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
v>

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar