15. juni 2020

Vårt bryllup


Hei!

Helt siden bryllupsdagen i fjor har jeg hatt planer om å dele bilder fra vårt bryllup. Nå har vi hatt enda en bryllupsdag så nå er det vel på tide? 😅 Vi feiret 11 år, 6. juni.

Koselig hvis noen som har bryllupsplaner kan finne inspirasjon her. Vi giftet oss i Värmland på en hembygdsgård. Et godt gammeldags låvebryllup med markblomster og borgerlig vielse på tunet. 

En av mine absolutte favorittblomster er syriner og det dro jeg og mamma og plukket med oss tidlig på selve dagen. Vi pyntet med det både inne og ute. 
Bjørkeris og svensk og norsk flagg.Denne kjolen giftet seg svigermor i. Da var den helt enkel, hadde polokrage og lange utsvingte armer. En syerske hjalp meg med å få den til å bli mer romantisk og bohemsk. Hun sydde på et organzastoff med blomster i livet og nederst på kjolen, hun gjorde om halsen helt og satte på nydelige puffermer og laget matchende hårpynt.Samme blomster på kjolen og til håret. Jeg hadde syriner i brudebuketten også.
Fawlty towers. Det nydeligste, kuleste hotellet med masse potensiale som dessverre råtner vekk nå...Forloverskål.Jeg har ikke tatt noen bilder denne kvelden, men nå har jeg funnet frem bilder som andre har knipset fra borddekking mm. Vi brukte det som fanns på plass i låven og på gården. Vi pyntet med sølv, glass og markblomster i tillegg. Pappa satte opp prosjektor, det var flere som hadde fremvisning til taler.
Lysestakene har Trygve laget til svigermor tidligere. Vi hadde buffé slik at gjestene kunne mingle litt og ikke bare sitte still i time etter time. Det synes vi selv kan bli veldig langdrygt.
Kake og kaffe. Bryllupskaken var helt rå. Den har jeg lyst til å smake igjen en gang. Skal se om det er mulig på det konditoriet vi bestilte den fra.Vi hadde leid inn et band på låven til å spille på kvelden og det var så fantastisk gøy. Det passet til alle aldre og laget en så utrolig god stemning. Et toppenband som leverte masse energi hele kvelden.
Her i denne lille boden laget vi "minibar". 😂 Her kunne folk forsyne seg hele kvelden med litt av hvert. To damer hjalp oss med servering. For en kveld vi fikk. Lite som kan måle seg med en fin forsommerkveld.🌿

Jeg har tenkt på om man skulle tromme sammen en helt lik fest en gang på samme stedet. Kanskje vi gjør det en gang i fremtiden for å feire bryllupsdag? Det hadde vært så utrolig gøy! 

 Vi blogges. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar