9. mai 2020

Syrintid


God kveld! 

Nå er det syrintid her. Jeg har plukket inn store favner og har fylt flere vaser i huset. En stor bukett med syriner kan virkelig løfte interiøret i et helt rom. Har man en flott vase så kan man pynte opp spiseplassen hele våren og sommeren, alltid noe fint å finne ute i naturen.

Jeg elsker syriner. Det er nostalgi for meg. De minner meg om alt det fine med denne tiden; skoleavslutninger, sommerfri, studenten, varme sommerkvelder, lykke, lyse netter, frodige hager og så klart skjønnheten i seg selv. Nå begynner jo også den tiden hvor det nesten er umulig å gå inn om kveldene. 🌚🌿

I morgen skal det regne og det synes jeg er litt deilig. Da skal vi pusle litt innendørs.
Ha en fin lørdagskveld, vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar