7. mai 2020

De aller siste prosjektene på huset


Hei!

Et lite bilde fra vår innergård i dag. Ja, det har jo faktisk blitt det etter hvert. Da Trygve satte opp porten mellom hus og garasje ble det et veldig hyggelig og skjermet sted å være. For et par uker siden fikk jeg endelig malt den ferdig også, så deilig! 

dette bildet ser du at det er åpent mellom hus og garasje. Og i dette innlegget ser du andre siden av porten, hvor vi har brukt restene av sibirsk lerk i en ramme rundt gammeldags panel.

Nå er vi altså inne i de aller siste detaljene for å ferdigstille huset. Det er jo bare helt fantastisk. Jeg har på min to do list å male plankene/gesimsene oppe under taket. Rundt huset og rundt garasjen. Trygve skal snekre ferdig noen steder rundt garasjen først. Jeg tar en og en strekning fordi jeg får SÅ vondt i nakken av å gå/stå sånn og male. 😅 Jeg har to sider igjen av huset, før jeg begynner på garasjen. Ah, det er så deilig når alt blir malt, da ser det endelig ferdig ut!

Hva slags prosjekter er det dere holder på med i vår/sommer? Alltid er det vel noe. :) 

Ha en fin torsdag, snart helg! Vi blogges.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar