8. juni 2020

Endelig sommerlig stue!


Hei!

Det er litt grått i dag og litt regn av og til og jeg sitter inne enn så lenge. Kjenner at jeg må ut etter hvert og jeg må trene. 😴 Må lage opp litt ny energi.

Jeg har endelig fått det til sånn i stua at jeg er fornøyd. Noen ganger så vil det liksom ikke falle på plass i et rom. Man er ikke helt fornøyd. Tipper dere som også er hekta på hus og hjem skjønner hva jeg mener. Etter at vi fikk på plass det "nye" bordet som har sin helt egen stil så fikk jeg det ikke helt sammen med sofaene og resten. 

I svigermors kjeller fant jeg en kjempefin hvit krukke og en betonglysestake og da plutselig falt alt på plass. Merkelig at det er så små ting som gjør så stor forskjell. Stuen ble akkurat så sommerlig som jeg ønsker. Nå fyller jeg bare opp den hvite krukken med det som blomstrer for tiden. Og det er mye! 😂
Er det noen som kjenner igjen seg i det å drive og flytte på ting og ordne med detaljer i det uendelige? Til man endelig en vakker dag blir fornøyd! Jeg gjør det samme ute på terrassen hvert år også. Plutselig stemmer alt. Trygve blir litt svett til tider. 😅

Ønsker dere en god dag og vi blogges snart igjen! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar