1. april 2020

Stuebordet er ferdig


God morgen!

Ny dag og nye muligheter og i dag skal jeg google planter til kjøkkenhagen. :) Og mens det prosjektet  fortsetter ute, viser jeg stuebordet som er et ferdig prosjekt inne. 

Jeg var på jakt etter et trebord med helt klassisk form, dette var søppel for noen andre og jeg fant det på gis bort på Finn.no. HER ser du bilder av hvordan det så ut da vi hentet det. 
Jeg bestemte meg for å pusse det helt ned, da både jeg og Trygve ønsket å få frem treet. Jeg så for meg  at en hvit beis på bordet skulle fjerne det gule og gi litt av en drivved-look. Det ble helt feil. Når jeg hadde beiset hele bordet hvitt så det rosa ut og det ble ikke sånn jeg hadde sett for meg i det hele tatt.

I gang med pussing en gang til... 😴
Vi hadde et supert alternativ mens jeg pusset opp bordet. 😆

Vi ble enige om å se etter hva vi allerede har i skapet av maling og beis. Trygve har et stålskap med masse spann i garasjen og hentet inn alt vi har. Herlighet det var mye. Fant en beis som heter Shabby som jeg brukte på topplaten, beina malte jeg med restene av grønnfargen vi har over flisene på badet. Se den på badet HERBordet er klart og jeg gleder meg til å pynte det med buketter av sommerblomster snart.💛

Ha en fin dag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar