22. juni 2020

Sommerfest


Hei! 😀

Her er jeg tilbake. Nå var det visst en liten stund siden. Det har vært noen hektiske dager med jobb, møter og en sommerfest. Jeg er nesten tilbake i full jobb etter permittering, og vi opplever sykt stor pågang. 

På lørdag arrangerte vi midsommarfest. I dag deler jeg noen bilder fra uteplassen før festen. Jeg og Trygve hadde brukt mange timer på å planlegge og rigge det til så fint og så regnet hele uterommet bort. Så kjedelig! Duker flagret av, buketter gikk i gulvet og vimplene revnet. Vi måtte flytte hele festen innendørs. Det ble veldig hyggelig likevel med fine folk, men tenk om vi kunne ha minglet rundt her i knallvær i stedet. Det hadde vært så koselig. 
Kald drikke på is til store og små.
Mens jeg holdt på å pynte så kom min hyggelige nabo, en eldre dame, over hekken og lurte på om jeg ville ha flere vimpler. Så snill. Hun elsker selv å pynte bord og viste meg et hun hadde pyntet her om dagen da hun hadde bedt inn mange damer til middag.
Vi kjørte midsommarfest med sild, nubbe og buffet. Markblomster, svenskeflagg og midsommarstång. 😁 Nå tror jeg det blir litt roligere dager fremover så jeg er snart tilbake med nytt innlegg. Blogges da! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 2 kommentarer: