20. august 2020

Bærsommer

Hei!

Ja, for en bærsommer det er! Jeg har plukket så mye og store og fine blåbær, for ikke å snakke om villbringebærene i år. Helt utrolig store og fine. Har du plukket?

Her koste jeg meg med sjokoladeis til, herlighet så godt.👌
Se på disse nydelige bærene! Jeg har plukket flere steder i skogen i sommer. Akkurat dette stedet med enormt mye bær så Trygve da han løp forbi en dag. Jeg gikk dit senere, ble overfalt av mygg, men plukket med meg et par liter på en time. Like flotte som i butikken.For første gang prøvde jeg rårørte bringebær. Skjønner hvorfor det skrytes av det, det er helt nydelig. Har du prøvd? Bare å røre/mose bringebær sammen med sukker (trengs dessverre en del for at det skal bli godt) og så bruke det til kesam, på brødskiva eller hva du vil. Det holder ferskt noen dager i kjøleskap.
Jeg har en stor boks med blåbær i fryseren, som jeg har plukket gjennom sommeren og fylt på. Det som er så kjekt med blåbær er at de blir stykkfryste, altså når man skal bruke de så kan man ta de opp som perler ur boksen. Perfekt på yoghurt og kesam f. eks. 

Det er fortsatt masse fine, store blåbær i skogen så jeg tror ikke jeg har plukket mine siste ennå. På mandag var jeg ute og så etter sopp og det fant jeg også en del av. Skal ut en tur i helgen når det har sluttet å regne. Da tar jeg med kaffe og barna. 😁

Ha en fin torsdagskveld, vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar