18. august 2020

Hotellfølelse til kaffen


God morgen!

Kjennes nesten litt rart at jeg skal på jobb i dag. Vi har vært i solen og badet i tre dager og så er det tilbake til hverdagen. Det blir 28 grader varmt og nesten vindstille i dag. Man tror jo man fortsatt har ferie... 😅🌴 Jeg begynner sent og sitter akkurat nå ute på terrassen i skyggen og drikker kaffe. 

Da vi var på sørlandet en tur i sommer besøkte vi Porsgrunn Porselænfabrikk. Det hadde jeg gledet meg til  og jeg fant faktisk det jeg var på jakt etter. Kaffekopper med fat som kan brukes til litt finere anledninger, til jul eller til bursdag. De vi drikker ur til vanlig er store krus og er ikke så artige og dekke opp med. Jeg kjøpte 11 av fat og kopp som du ser på bildet. (Jeg vet jo at jeg alltid knuser et sett.) 😁 I fabrikkutsalget fantes det både varer som kostet litt og noen som var superbillige. Jeg gjorde et skikkelig kupp med disse koppene. Veldig fornøyd, synes det er litt hotellfølelse over dem og det liker jeg.
Jeg burde vel egentlig ha gått for denne koppen på fabrikken. Den passer mitt forbruk av kaffe mye bedre. 😁 Ønsker dere en fin dag og vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar