28. august 2020

Sensommer


Hei i sensommerkvelden! Tenk at det snart er september... 🤔 Jeg fortsetter å mene at det fortsatt er sommer, til tross for at jeg merker at noe forandrer seg i luften. Det er snart høst, men ikke helt ennå.

Kveldene er så fine nå, jeg har som vanlig tent lys både ute og inne. Det er synd bare at det er litt for kjølig for å sitte ute. Men på søndag skal det bli 19 grader og sol og jeg skal være ute og nyte.

Det er synd at alt man har på terrassen av tomatplanter og bønner og diverse er som finest nå. Det skulle jeg ønske de hadde vært i juli. Jeg har tatt toppen av tomatplantene i kveld for at de ikke skal skyte nye skudd, men bare lage ferdig de tomatene som er på gang. Bra tips jeg googlet meg frem til.

Jeg sitter her med et glass vin og nyter av stillheten, akkurat nå er det bare jeg her og det er helt nydelig. Jeg tenkte jeg skulle fikse litt inne i morgen, det er forsømt. Vinduer må pusses og jeg har lyst til å få det fint og forandre litt. Vet ikke helt hva, men jeg skal ta noen runder og se hva som kan gjøres. Jeg har egentlig lyst til å få opp litt flere ting på veggene her. Det er noen steder det fortsatt er litt tomt. F. eks. på vårt soverom.

Har dere også lyst til å fikse litt innfor ny årstid? 

Jeg tror jeg ønsker god kveld nå og så kommer jeg heller tilbake i løpet av helgen. Hva ønsker dere å lese om her på bloggen nå? Er det noe spesielt dere vil se bilder av? 💛

Vi blogges, ha en fin kveld.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar