15. august 2020

Stillhetsjunkie


Hei.

Lørdag morgen hjemme og så deilig med helg. Kjenner at det fortsatt er uvant å jobbe etter ferien og jeg blir sliten i hodet. 😴 Digg med tre dager fri nå. 

Tenk at vi akkurat rakk en tur til Värmland før det ble rødt og stengte igjen. Tror grensen var åpen i to uker, hvem vet når jeg kan se familien neste gang? Nå er jeg innstilt på en høst hjemme, og vi skal prøve å nye ALT vi kan av de siste sommerdagene. Det kan jo drøye veldig lenge før man får tatt en flytur til varmere strøk også. Det kan bli en lang vinter...

Her ute sitter jeg hver morgen, også akkurat nå. 😊 Jeg kan ikke få beskrevet nok hvor mye jeg elsker å starte dagen alene i stillhet. Når jeg legger meg om kvelden kan jeg glede meg til å stå opp og drikke kaffe neste dag. 

Jeg har i det siste blitt klar over at jeg er en stillhetsjunkie. Jeg får ikke nok stillhet og lengter alltid etter lugn og ro. Jeg har alltid vært glad i å være alene og ta livet med ro innimellom, men aldri som nå. Det er akkurat som at jeg orker med mindre og mindre stimuli jo eldre jeg blir. Lyd spesielt. Kanskje jeg ender opp som eremitt? 😂 

Jeg ser det så tydelig på barna mine som ikke kan få nok stimuli; det skal blinke, lyse, bråke mest mulig. Teven står helst veldig høyt på og det skal skje ting hele tiden. Også Trygve er en rastløs type, han klarer ikke å bare sitte og glo som jeg gjør. Og han går med podcast i ørene 24/7. Jeg overdriver ikke, han sover med det...

Noen som kjenner seg igjen i å alltid lengte etter stillhet? Nydelig. 🌿👌
I dag er det grått ute enn så lenge, men så deilig og varmt og vindstille. Det er lovet kjempefint vær med sol idag, og vi pakker vesker og tar en tur i båten. 

Ha en kjempefin lørdag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar