19. september 2020

Deilig bursdagsmiddag


Hei på en lørdag!

Så deilig med frihelg. I dag skal jeg kokkelimonke på kjøkkenet store deler av dagen. Trygve har bursdag og ville ikke ha gaver. Da blir det deilig mat i stedet. Egentlig mye hyggeligere, det er jeg enig i.

Jeg elsker å lage mat når jeg har god tid. Jeg handlet alt jeg trenger før jobb i går så idag er det bare å sette i gang. Noe av det jeg skal servere idag har jeg ikke laget tidligere, men det er ikke noen kompliserte retter så satser på at det går strålende. 

Dette skal jeg lage:

Asparges med olje, brødsmuler, parmesan og flaksalt til forrett. Jeg har også kjøpt en deilig Franciacorta musserende som vi skal skåle med. Denne. 🥂

Til hovedrett blir det confitert andelår. Disse har jeg kjøpt ferdige så jeg sprøsteker de i ovnen. Til det lager jeg våre egne poteter som jeg koker og deretter steker med hvitløk og rosmarin. Jeg skal steke i andefettet som jeg hører så mange skryter av. Jeg har kjøpt inn deilig rødvin som vi skal drikke og som jeg lager deilig saus av.

Jeg prøver meg på sjokoladefondant og hjemmelaget jordbærsorbet til dessert.

Hva tror dere, får jeg til dette? 😅Jeg får komme tilbake og gi en rapport på hvordan det går og hvis det blir vellykket dele oppskrifter. 


Gleder meg til å gjennomføre hele prosjektet på kjøkkenet i dag. Moro.
Nå skal jeg ut en tur i sola, ha en nydelig lørdag!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar