25. september 2020

Høstfri


Hei på fredagskvelden!

Nå var det noen dager siden sist. 😀 Det meste av tiden i hverdagen har som vanlig gått med til jobb. Nå er det endelig fredag og langhelg. Digg med litt høstferie. Skal dere har litt ekstra fri?

Denne uka har jeg også fått stylet litt her hjemme og jeg er blitt så fornøyd. Det er mye koseligere. Ting har kommet opp på veggene i gangen og i soverommet. I sistnevnte trengtes det virkelig litt mere stæsj for å få det koseligere og nå er det blitt så bra. Gleder meg til å vise. 

Jeg har nettopp vært en runde ute og vannet og det merkes virkelig at høsten kommer nå. Gule og hanglete planter litt rundt omkring. Point of no return nå. Men, likevel, dette bildet tok jeg bare her om kvelden. Fortsatt kvelder med litt god temperatur og jeg tenner masse lys ute. 🌝

Ønsker dere en fin kveld, og vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar