30. september 2020

Høstferie i stugan


Hei!

Håper dere har en fin høstferie. :) Vi kom hjem fra stugan i går og vi har hatt superfine dager. For nye lesere er dette mammas og pappas stuga i Värmland som jeg har vokst opp i. Eller i hvert fall bodd i hver sommer. Nå var det siste besøk før den lukkes for sesongen. 

Vi har handlet med oss masse god mat hjem også. Herlig. 

Det som gjorde at vi hadde det så superbra i stugan nå var at vi jobbet med flere prosjekter. Det elsker jeg - klarer ikke av å bare sitte hele dagen. Nix.  
Vi flyttet, kappet og sorterte masse ved. Alle jobbet med sitt og det var moro. Vi har en tønne hvor vi brenner opp alt mulig. Bertil og Lisa var brannansvarlige og det digget dem. De puttet på det som skulle brennes og holdt ilden gående. :)

Dagen etter laget vi et stort bål på tomten. Det var masse småtrær og greiner fra felte trær som lå rundt i skogen. Vi dro alt sammen til bålet og lot det brenne hele dagen. Ikke før det var bekmørkt ute slukket vi det alle siste i asken. Barna var veldig fascinerte av dette prosjektet og jobbet masse hele helgen. 
Mammas aller siste blomster av lukter. Vi laget nydelig bukett.
Hvor vakkert? Neste år må jeg nok ha luktert i hagen. 
Vi fyrte masse i peisen og drakk svensk kaffe fra perkulator. :) Jeg har nettopp begynt i ny spennende bok og storkoste meg om morgenen før frokost. 

Nå er vi altså hjemme igjen og jeg har masse prosjekter på gang. Jeg skal vaske vinduer og høstpynte. Har fått noen nye posters i ramme og kjøpt nye lyslykter. Etter hvert skal jeg pynte til høst ute også tenkte jeg. Mye å gjøre, men bare kos. Ønsker dere en kjempefin dag og høstferieuka. Jeg er snart tilbake.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar