12. oktober 2020

Den perfekte lyslenken

                                                                                                  
                                                                                                  Samarbeid med Elektroimportøren

Hei!

Nå må jeg bare få dele med dere at jeg har funnet den perfekte lysslyngen. Endelig en lenke hvor du kan velge nyanse på hvitfargen! Det er jo helt fantastisk. Det kan ikke være bare jeg som er sykt nøye på at lamper lyser hvitt med riktig nyanse? 😅

Denne lysrekken kommer fra Elektroimportøren og merket er Namron. Den er i robust digg kvalitet og er laget for å henge ute. Kan også selvfølgelig brukes inne hvis man ønsker. Lenken er 12 meter lang med 18 pærer. 

Det følger med fjernkontroll og du kan velge mellom masse farger og kombinasjoner. (Jeg viser dere lenger ned.) Du styrer helt selv hva slags lys og farger du ønsker. Helt suverent. Det finnes også forhåndsinnstilte valg der du kan få julelys, høststemning eller lys som passer til sommerfest f. eks. Jeg sier det, det ER den perfekte lyslenken. 😀👏

På disse bildene i innlegget har jeg pyntet den med høstløv. 
Nå skal jeg vise dere de tre forskjellige hvitnyansene. Her er kaldhvit.
Her er hvit.
Og her er varmhvit.
Her viser jeg noen av de forskjellige forprogrammerte modusene på fjernkontrollen. Det finnes flere typer av multifargede valg. Noen av dem fader også fargene inn og ut slik at slyngen twinkler litt diskret. Disse kommer til å blir SÅ fine til sommerfest neste år!
Her har jeg brukt valget som heter Christmas på fjernkontrollen. Rød, grønn og hvit. 🎅 Jeg synes den er nydelig nå til høsten også jeg.Eller hva med valget rødt, hvitt og blått? 😁
Er det ikke nydelige pærer også? 
Det følger med bruksanvisning til fjernkontrollen og den er superenkel å skjønne.
Hvis du også ønsker å se video av lyslenken og de forskjellige fargevalgene så klikk deg inn på min Instagram eller se på videon her under.👇

Hvis du ønsker å se på lyslenken på Elektroimportørens nettside så klikker du deg inn HER. Den kan kjøpes i butikk eller på nett.
 

Hva synes du? 😀


                                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar