5. oktober 2020

Den gamle terrassedøren er nå på kjøkkenet

Hei!

I dag tenkte jeg dele litt fra skafferiet. Eller vårt spiskammers. Jeg har ryddet og vasket der i dag. Herlig! Vi har jo så mye mat fra Sverige så nå må det være orden i sakene.

En av de gamle terrassedørene i huset ved stranden har fått nytt liv som vår skafferidør. Hvordan den ser ut på forsiden kan du se i dette innlegget.

Det kommer også etter hvert et mer detaljert innlegg om hvordan vi bygget skafferiet og hva vi har gjort med døren. Som du ser er den pusset ned på begge sider og her på baksiden lot vi den være slik. Jeg likte det så godt at jeg stoppet Trygve halvveis i pussingen. 😅 

Vi har også stripet glasset med frostet film, det ble litt for mye "rot" som syntes gjennom døren uansett om vi hadde orden der inne. Vi lot et lite vindu være igjen, det er koselig å se litt av hva som er i skapet.

Ja, som du ser har vi alt mulig rart her inne og det er HELT topp! Og ikke minst koselig. Det lyser opp om kvelden og alle liker vel å gå og se om de finner noe godt å spise her. Jeg synes det går i døren hele tiden jeg. Haha.😂Her ser du døren vi har brukt. Dette bildet er tatt da huset var helt urørt. Jeg likte faktisk dørene veldig godt, men de var dårlige. Hyggelig at vi kunne spare på noe. Ønsker deg en fin uke, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar