1. oktober 2020

Nye plakater på veggene

                                                                                                                                Sponset innhold

Hei!

Hvordan går det med dere? Jeg har vært på jobb idag. Stille og rolig. Nå venter enda en arbeidsdag før det igjen er fri på meg. Tøft liv. 😂

Nå er jeg så glad for å kunne vise dere de nye plakatene som er kommet opp på noen av veggene her hjemme. De er fra LuckyPosters.com, de har så mange fine vintageposters!

Det er en god idé med koselige varme farger på plakater på ellers hvite vegger. Det blir tapetfølelse med en gang. Soverommet ble akkurat så lunt og tøft feminint som jeg håpet. 👏Vintageblå plakat på den ene soveromsveggen...
og rød på den andre.
Som en liten tapetbit av William Morris på veggen.
Og slik ble det i gangen! Her valgte jeg et par sennepsgule plakater. Vi trengte noe som ville gjøre hallen litt mer moderne. Dette ble virkelig et løft. Jeg synes denne vintagegule fargen passer så godt med vår blåmalte (duk egg blue) gamle kommode. Sorte enkle rammer kjøpte jeg på salg på Nille.
Alle plakater på bildene er fra LuckyPosters.com. (De har fri frakt). Jeg er så glad for at jeg endelig har fått opp litt flere ting på veggene nå. Dette er en typisk ting jeg kan bruke mange år på. Herlig, nå kan høsten bare komme. Jeg har kjøpt nye telysholdere også. Og et pledd. 😉
Hvordan synes du det ble? 


                                                                       
⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar