18. oktober 2020

Skogen 💚Hei dere! Og god søndag. 😊 I dag har jeg hatt en nydelig dag i skogen!

I uka som gikk var det flere jeg kjenner som hadde funnet masse sopp, jeg bestemte meg for at jeg må ut en tur før det blir helt vinter. I dag tok jeg med Bertil og hans kompis og så turet vi ut for å finne traktkantarell. Selvfølgelig med kaffe og noe å spise i sekken.

Jeg pleier alltid å ta med Bertil fordi han er den som er ute og farter minst, Lisa er alltid ute og leker! Det er så moro at kompisen til B alltid blir med for de to leker masse når vi vel kommer ut i skogen. Det er ikke en gang protester lenger om at det er kjedelig å plukke sopp, de blir med og de koser seg. Jeg pleier å dra til det samme stedet i skogen når jeg skal lete etter sopp, men så går jeg litt forskjellige steder rundt om der. Det er et veldig koselig sted med skikkelig Ronja Rövardotter skog. Barna leker alltid her i dette vannet som skummer. 
En kaffe  i skogen er jammen meg noe av det beste som finnes! INGEN café slår det.
Det ble trattiser!
Det aller beste er å gå i skogen og lete etter sopp i finvær. Da setter jeg meg for å rense i solveggen når jeg kommer hjem. I ført fleecegenser og utrolig flott skogsfrisyre unner jeg meg et glass hvitvin mens jeg renser. Herlighet så enkelt og så digg livet kan være! 

Pleier du å gå i skogen? Plukke sopp? Hvis ikke, og du har lyst til det så bare begynn. Det er så mye lettere å komme seg ut når man har funnet et sted som man føler seg litt hjemme ved synes jeg. Og det er alltid hyggelig å ha med seg noen, om det så bare er barna. 😊 Og alltid noe godt i sekken. ☕🍪

Jeg synes det å komme seg ut i skogen er som medisin for hodet. Og når det gjelder å plukke sopp er det bare å begynne. Jeg plukker kantareller og traktkantareller og det holder lenge, man trenger ikke å være ekspert. Håper du ble inspirert.🍂

Ønsker deg en nydelig søndagskveld, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar