29. november 2020

Endelig kan vi telle ned!


Hei og god søndag! 😀

En gal uke er over og jeg håper jeg snart kan fortelle dere mer om alt omveltende som skjer akkurat nå. 😅 Det har vært fullbookede dager og fullt i mitt hode, men nå er jeg her igjen. 😊

I dag nyter jeg av å sortere både litt her hjemme og i mitt hode. Som vanlig har jeg masse klesvask, jeg har tatt ned julepynten fra loftet og jeg drikker kaffe og jobber på Macen. Koser meg.

Endelig kan vi begynne å telle ned mot jul. Første advent. Koselig søndag.☕⭐ I går kjøpte jeg inn 10 svibler som jeg har pyntet med her hjemme. Det begynner å ligne jul. Jeg har også masse planer på hva jeg skal lage av mat, godis og drinker i førjulstiden. Jeg 💛 det! Og jeg har begynt litt. 

Safranbollene er klare og jeg skal prøve kanelkakor om ikke lenge. Vi har kjøpt inn til Lime Daim og på fredag laget jeg disse nydelige urtesnurrene og Gin Fizz med granatäpple och rosmarin til fordrink. Med gin i til oss voksne og samme drink uten gin til barna. Jeg synes førjulstiden er en koselig tid å lage nettopp fordrinker og aperitiff, da blir fredagskvelden eller middagen ekstra festlig. Drinken var rosa med granateplekjerner og glasset fylt med is. Så innbydende og hyggelig! 🌲🍸

Hva skal dere lage i juletiden? Har dere noen planer allerede? 

Ønsker en superfin søndag og vi blogges snart igjen!


                                                              ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar