22. november 2020

En dag uten planer...


God morgen søndag!

I dag koser jeg meg med en dag helt uten planer. Denne uken jobbet jeg lørdag, altså i går, og da blir jo søndagen så klart enda mer verdt. 💛 

Likevel så koser jeg meg aller mest når jeg farter rundt og ordner her hjemme. Jeg har alltid en to do list liggende, oftest på notes i telefonen. En dag uten planer betyr at jeg kan få gjort litt ting her hjemme og det elsker jeg! Kjenner du deg igjen? 😁

Nå er jeg i gang med eggerøre til frokost og har satt i gang første vaskemaskin. På vaskerommet ser jeg nesten ikke gulvet så der skal jeg få gjort litt i dag. Og det koser jeg meg faktisk med. Å starte med et prosjekt som er total kaos, men som raskt kan bli ryddig og pent - tilfredsstillende! Eller hva sier dere?

Kanskje blir det noe vasking i dag og så skal jeg opp på loftet og hente ned planken jeg bruker til julekalender til barna. Jeg har begynt litt og i morgen skal en del kjøpes inn som jeg har planlagt. Kanskje blir jeg helt ferdig. Da skal jeg pakke inn og henge opp så fort som mulig, slik at de kan se og glede seg litt før 1. desember er her. 😉 

Ønsker dere en fin søndag, vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar