2. november 2020

Høst og vinter i huset


Hei hei!

Ny uke og nye muligheter. Hvordan går det med dere? 
Her går det fint, men det har vært en veldig hektisk uke. 😊 Som avslutning på det hele arrangerte vi en halloweenfest for barna på lørdag. Vi hadde det kjempegøy, men i går var vi slitne altså! 😅

På mange måter en digg uke, til tross for at den var hektisk. Noen ganger har man så utrolig mye på to do listen og hver dag er fullbooket med nye oppgaver som skal gjøres. Det kan være alt fra å kjøre på fyllinga, til møter på skolen eller å sende noen mail. Når man er ferdig med en sånn periode er det så utrolig deilig ikke sant! ✅✅✅

Nå er jeg så utrolig klar for å pynte til høst og vinter og snart jul! Jeg tenkte faktisk at jeg skulle bake pepperkaker med familien i november i år. Det er jo så godt å knaske dem med ost og rødvin på kveldene og det er nå det er godt. Vi pleier alltid å være litt seint ute med bakingen slik at vi sitter igjen med pepperkaker utover i februar. Ikke godt da spør du meg.

Ser dere at vi har litt høststemning her nå? Halloweentingene skal opp på loftet i dag og jeg har en høstbukett på bordet. I går plukket jeg med meg grønne kvister og mose på tur og det har jeg pyntet med ute. 😊

Ønsker dere en kjempefin uke og vi blogges snart igjen. 👋


                                                                   ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar