25. oktober 2020

Halloweenforberedelser

                                                                                                  Samarbeid med Elektroimportøren

Hei!

Nå er vi klare for halloween! En liten uke igjen så skal vi feire. 😁👻

Det kuleste vi skal kjøre i år er våre nye Namronpærer med Zigbee fra Elektroimportøren. Vi bytter ut i alle våre utelamper med de nye pærene. Fra før har vi Philips Hue bridge (les mer om den i dette innlegget) og disse RGB pærene funker sammen med den. 

Trygve har lastet ned en halloweenapp med masse kule effekter og så styrer vi pærene fra programmet. Se videoen! Det er jo så kult når dette bare surrer og går. Lyd og lys kjører sammen og det blir skikkelig skummel halloweenstemning.


Kjører litt blått her, men med 16 millioner farger pluss dimmemuligheter så finner du nok noe som passer til stemningen du ønsker å skape!
Så mye sukkerbrus og likevel så tynn! 😱 Her har vi også brukt den kjempefine Namron lysslyngen fra Elektroimportøren. Med oransje lys på halloween så klart. Les mer om lysrekken her
Namron RGB pærer med Zigbee i alle utelamper. Disse pærene gjør akkurat den samme jobben som Philips Hue pærene, men til en helt annen pris.

Vi har de koblet til en Philips Hue Bridge. Det var veldig enkelt. Philips sin app fant pærene med en gang og behandlet de som sine egne. Funker også med Ikea Trådfri eller andre Zigbee gateways.
Vi har de i også koblet til Google assistant slik at de kan stemmestyres. 

Til vanlig er de stilt inn til å slå seg på ved solnedgang og av ved soloppgang. 
 Finn et par feil på garasjen. 😂 👻💖💙 Skikkelig kult og gleder meg til lørdag om en uke.

Disse pærene kan også brukes til vanlig hvitt lys resten av året.

Hva gjør dere til halloween i år? Det blir nok litt annerledes, men vi pynter opp, klær oss ut og koser oss denne kvelden likevel.

Ha en fin ny uke!

                                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar