8. november 2020

I gang med å gjøre høst- og vinterpent


God morgen dere! Så deilig med et par fridager nå. 😊💛

Jeg var en tur på jobben i går og rett etter det dro jeg til gartneriet. Jeg er så sugen på å gjøre litt høst- og vinterfint her hjemme nå så jeg kjøpte flere grønne, pene ting. Noen svibler og en amaryllis (!) en høy flott tuja på stamme som jeg har utenfor inngangsdøren, en julerose som jeg har på uteplassen på baksiden og en spøkelsesplante eller Korokia som den heter. Åh så koselig det ble. Jeg kommer til å fortsette å pynte og gjøre litt fint her hjemme denne helgen. Kanskje ta frem ting jeg ikke har brukt på en stund og gjøre om litt her og der. Det er så koselig eller hva?!

Og som jeg alltid gjør når jeg holder på - jeg renser ut ting også. Ganske utrolig at det fortsatt finnes ting å gi bort, men det sier jo litt om hvor mange og unødvendige ting man faktisk har i skuffer og skap. Det som ikke brukes og ikke føles spesielt verdifullt må gå. Bare det aller beste blir igjen. 😁

Ha en kjempefin dag! Jeg komme snart tilbake med nye innlegg, håper jeg rekker det i kveld allerede. Vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


2 kommentarer:

  1. Så flink du er til å få ting du ikke bruker vekk! Kan du gi eksempler på hva du er så flink til å kvitte deg med? Jeg blir inspirert 🤩

    SvarSlett
    Svar
    1. Så gøy at du blir inspirert, det er jo derfor jeg lager denne bloggen. :) Det kommer snart flere innlegg om å minimalisere! Ha en fin dag! /Jessica

      Slett