15. november 2020

Min favorittplass en lørdag

Hei!

I går var det en fantastisk lørdag og vi var på tur. Etter en uke med jobb og uniform er det så deilig å starte helgen uten sminke og arbeidsklær og dra ut til sjøen og naturen. Som jeg elsker det altså! Det var familien + en kompis til Bertil. Vi tok med kaffe, kakao og lunsj. Gikk en bra tur gjennom skogen og langs sjøen og avsluttet med å spise i solen.Vi fylte opp termoser med kaffe og kakao. Til lunsj varmet vi rundstykker og brukte restene fra fredagsmiddagen som pålegg. Så godt! Vi skivet biffen i tynne skiver og la på smurte rundstykker, toppet selvfølgelig med noen skiver løk. Nam!
Jeg hadde med både sekk og plastposer og samlet med meg så mye fint på turen i går! Nå har jeg en mugge med einekvister på badet, en vase med detsamme på pianoet. Blåbærris i en gammel krukke på spisebordet og mose i en urne ute. Skikkelig vinterkoselig. Jeg samlet mange fine drivved pinner også, så får vi se hva det blir av dem.

Jeg har mange innlegg på gang, så vi blogges snart igjen.
Ønsker dere en fin søndag så lenge! 👋


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar