12. november 2020

7 tips for å lysne opp en mørk dag


God morgen torsdag!

Hva gjør du for å lysne opp dagen når været er så mørkt, tungt og vått at man nesten kjenner det på skuldrene? ☔ Her kommer mine topp 7 tips:

☔ Først ut å trene. Jeg var ute å løp en tur rett etter jobb i går, før middag. Det regnet og det var bekmørkt allerede klokka fire. Uansett vær tar jeg på meg refleksvesten og mine litt store hodetelefoner som stenger lyd og vær ute. Jeg ble bløt ja, men kaldt var det ikke og jeg var i topp humør da jeg kom inn igjen. Følte meg sunn og frisk og like sliten i kroppen som i hodet. 

☔ Tenne masse lys. Telys, stearinlys, lykter utendørs som man ser gjennom vinduer eller terrassedører og sørge for at man har noen koselige lamper rundt omkring som står på i mørketiden. Jeg brenner mye lys gjennom vinteren, det er noe jeg unner oss.

☔ Dekke på koselig til middag. Gjerne med plukkemat og mange fine skåler. Digg brød og olje til å dyppe det i. Parmesanost, flaksalt, gode kjøttboller og kald øl. (Jeg elsker Pripps blå lettøl til mat på hverdagene.) Ikke noe slår et fristende, rustikk middagsbord.

☔ Sørge for at du har noe å kose deg med i sofaen. Er det et nytt strikkeprosjekt, et kryssord, en bok, et vakkert blad eller bare instagram på mobilen? Kos deg med det.

☔ En digg, superbra og fengende serie på TV. Akkurat nå kan jeg tipse om "the Split" på NRK. Så bra! Gleder meg til ny sesong. Britisk serie med bra skuespillere, god stemning, pent interiør og familie, relasjoner og drama i handlingen. Man ler og gråter.

☔ Hvis du ikke tar en varm dusj etter treningen, så er jo det å ta seg tid til å ta et bad i badekaret nydelig. Obligatorisk er masse badeskum og spillelisten "Kos" på Spotify som du finner på søk under "Mood".

☔ En god nylaget kaffe i pen kopp med en nøye utvalgt sjokoladebit. En delikat søtsak, akkurat passe stor slik at man egentlig har lyst på litt mer når den er slutt.


                                                                                                        ☔☔☔
                                                                       ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


2 kommentarer: