9. november 2020

Morgenkaffe og ideer til videre innlegg


God morgen.💛

Her er kaffemaskinen i gang og barnen er sendt på skolen. Det er mandag og fridag for meg.👌

Stillhet tror jeg kanskje er det beste jeg vet og mandager ved denne tiden er fantastiske. Tror ikke jeg kan få nok av stillhet, det er alltid det jeg leter etter. 😂👵

Jeg får mange spørsmål om det å rense ut i hjemmet (livet?) og jeg planlegger flere innlegg om det å minimalisere. Er det noen rom/ting/deler av livet dere ønsker at jeg skal skrive om? Tid, klær, pynteting, stue, skap? Hører gjerne fra dere mens jeg planlegger videre. Gøy med ideer som jeg kan lage innlegg ut ifra. 

Ønsker dere en kjempefin nye uke og vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 2 kommentarer:

  1. Jeg vil gjerne høre mer om å kvitte seg med klær, kjøkkenskuffer/drikkeflasker, og sikkert alt annet også 🌸 Gir du det du ikke trenger bort, eller selger du det?

    SvarSlett