10. november 2020

Fortsatt mye glede av kjøkkenhagen


Hei!

I disse dager har jeg tatt opp det aller siste av løken i kjøkkenhagen. Det ble riktig så mye. Som jeg har skrevet om tidligere var jeg jo alt for sen med å sette løk i år og den har derfor ikke rukket å bli så stor. Likevel - vi har brukt masse av den. Så moro!

De aller siste løkene jeg dro opp var for små til å kappe opp og bruke i maten. De renset jeg og brukte hele i den enkleste 1-2-3 lake og det fungerte kjempebra. Det ble skikkelig godt. Det skal jeg gjøre mer av. 😀
Litt tidligere i høst da løken sto i flotte rekker.😀Neste år skal jeg være tidlig ute slik at løken rekker å vokse seg skikkelig stor. Gleder meg allerede til ny sesong. Tenk når jul og nyttår er ferdig, det er februar og man bare lengter til snødrypp fra takene. Da skal vi kose oss med planlegging av kjøkkenhagen igjen dere. 🌱🌱🌱


Ha en fin dag, vi blogges!
   

                                                                        ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar