19. desember 2020

Det begynner å ligne jul


Hei!

Herlig med lørdag. 🎄😀 Jeg skal jobbe litt senere i dag, men har både helge- og julestemning likevel. Hvordan går det med dere, har dere kommet i julestemning? I går laget jeg Janssons frestelse for første ggang noensinne. Vi pleier jo alltid å være sammen med mine foreldre på jul og de lager det, i år blir det jo ikke slik. Jeg fikk skikkelig julestemning igår! Duften som spredte seg i huset var helt nydelig. Sikkert samme følelsen som mange har når duften av ribbe eller annen julemat sprer seg i huset. Det er masse minner, følelser og forventninger i det. Koselig. 

I går gjorde jeg og Bertil en frozen cheesecake også. Det pleier vi å ha som dessert på jul, digg med is etter tung julemat. Så nå begynner vi virkelig å bli ferdige, kun litt smådetaljer igjen så kan roen senke seg.

Dagen i går ble avrundet på en superhyggelig måte, vi hadde juleavslutning i bokklubben. Jeg tok på meg kjole og gikk over til naboen med gløgg og brente mandler i kurven. Det ble også både pizza og bobler utover kvelden. Vi har alltid så utrolig gøy når vi møtes, vi virkelig ler så tårene spruter. Helt fantastisk. I går ble vi også enige om ny bok og la litt planer for det nye året. Jeg kommer tilbake med mer om bokklubben i et senere innlegg. 

Nå skal jeg lage litt digg brunsj, vi blogges snart igjen. 🖤


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar