3. desember 2020

Endelig


God morgen!

Endelig er barna i gang julekalenderen. De årene jeg rekker det så lager jeg kalenderen ferdig noen dager i forveien slik at de skal gå å glede seg til å begynne. Det synes jeg er morsomt. 😀 Nå er de endelig i gang og de åpner pakke om morgenen og vi ser kalenderen på NRK om kvelden. Desember har skrudd på mørket og det er så hyggelig å ha disse små tingene å glede seg til eller hva? ⭐⭐⭐
Jeg bruker som vanlig min drivvedplanke til pakkene. De tyngste ligger i en kurv under. 😁
Et lite tips; jeg har kjøpt meg en stor rull med skogsgrønt gavebånd. Det er like fint til jul som til pakker ellers i året. Nydelig farge. 💚

Ønsker deg en fin dag, vi blogges!     
    
                  
                                                      ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar