4. desember 2020

Grønnkål fra under snøen


Hei!

Håper dere har en fin fredagskveld. 💛

I kveld blir det tacos her hos oss, hva skal dere spise? I går var jeg ute og hentet inn grønnkål fra kjøkkenhagen. Er ikke det fantastisk? Jeg har drømt om å kunne gjøre det helt siden jeg fikk en nydelig julebok av mamma for mange år siden. Det er en koselig kafé i boken og det står beskrevet hvordan de er ute og henter frem grønnkål fra under snøen der. Det synes jeg høres så herlig ut. Min grønnkål er ikke stor altså, men jeg skal la den være der ute i vinter så lenge den ser ut til å trives.

Grønnkål er jul. I hvert fall er det slik i Sverige og er da blitt sånn for meg. Må nok lage grønnkålsuppe en gang før jul ja. Så godt! 😁
 Slik så det ut i kjøkkenhagen etter halloween. Gresskarfjesene inngår nå i det evige kretsløp. 😉 De er blitt smadret utover, sikkert av fugler. Håper det vil gi god næring fremover.

Ha en fin kveld og helg!


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar