26. desember 2020

Romjul


Hei!

Nå er amaryllisbuketten min som jeg kjøpte til jul på sitt aller fineste. For noen blomster, det er imponerende! 🌲

Her nyter vi av juledagene og vi skal snart spise julebrunsj. I romjulen ligner alle måltider mer på hverandre hos oss. Gjør de det hos dere også? Vi spiser ribbe og kjøttboller til alle døgnets tider og frokostblandingen er det ingen som rører nå. 😄 Deilig. 

I går så gledet jeg meg sånn til å bare ligge på sofaen og se på tv. Vi gikk en lang tur først og etter det slappet vi av med serier og film. Jeg har sett for meg at jeg skal gjøre dette dag etter dag i romjulen, men etter noen timer kjente jeg på den velkjente rastløsheten. Jeg hadde slappet av nok og begynte å kjenne meg inspirert. Jeg er rett og slett ikke så kjempegod til å slappe av. Eller ikke over tid i hvert fall. Jeg gleder meg til å komme i gang med nytt år og nye planer. Skrive og blogge mer og være kreativ.

Det er som jeg har nevnt tidligere, mye som skjer om dagen og det blir spennende fremover. Både positivt spennende og litt FOR spennende i andre sammenhenger. Jeg skal dele mer med dere etter hvert, men det er ikke rart tankene surrer om dagen. Det er det ikke. 💭

Det har kommet litt snø hos oss og det er så nydelig med hvitt på bakken. Vi må nok en tur ut i dag også, men så skal jeg innta sofaen, lese bok og se mer film. 😄

Kos dere! 


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar