29. januar 2021

Brosjer #minstil


 God morgen!

Da er det fredag dere. Godstemning uansett. 😊

I dag tenkte jeg slå et lite slag for brosjer. 😆👵 Det kan være alderen, men jeg synes det er så fint med en kul brosje på en jakke eller enkel bluse. Jeg synes det er veldig fint på topper med puffermer, det passer liksom så godt sammen. Og jeg synes det er veldig fint med en brosje på olajakke. 

Jeg skal ikke skryte av at jeg er flink til å bruke brosjer, jeg kunne absolutt ha brukt de jeg har enda mer. Det har jeg tenkt til å gjøre nå fremover mot sommeren. Når det blir varmere i været bruker man jo lettere topper og jakker og da passer brosjer kjempefint. Jeg bruker også ofte til penkjole, på juleaften gjorde jeg det f. eks. 

Bruker du å pynte opp klærne noen gang? Jeg har noen stykker, kanskje sju, som jeg bruker til litt forskjellig. Aller best liker jeg de med litt humor og glede, så som denne store gule blomsten på bildet. Den fikk jeg av min søster for sikkert 15-20 år siden og jeg er like glad i den ennå. 

Tenkte jeg skulle vise dere de andre brosjene jeg bruker også en dag, forhåpentligvis til inspirasjon. 

Ønsker deg en kjempefin start på helgen, vi blogges!


                                                   ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar