28. januar 2021

Dagen for planlegging av helgemiddagene


God morgen!

Håper dere har fått en rolig og fin start på dagen. ☕🥐
Torsdag er vel ofte dagen man planlegger alt godt man skal spise i helgen? Det er jo deilig å være ferdig på jobb fredag og alt er planlagt. 

Her hjemme snakker vi mye om mat, og god middag er et stort høydepunkt, spesielt i helgene. Vi kan gjerne kose oss litt ekstra da. Gjør dere også det?

I morgen fredag planlegger vi tacos. Da lager vi guacamole, det er blitt en stor favoritt. Pleier å sette Bertil på den oppgaven og det fikser han fint. Ellers så tar jeg gjerne hjertesalatblader med fyll i stedet for skall og tortillas. Det synes jeg blir litt freshere. Masse ost, grønnsaker, kjøttdeig og kanskje også oppkuttet koriander gjør fredagsmaten litt mer spennende.

På lørdag skal jeg lage spare ribs. Da får de først stå og koke i mange timer og så lager jeg en glaze som jeg stryker på før jeg griller de i ovn. Til det spiser vi søtpotetfries. Gleder meg! 

For søndag har vi fortsatt ingen plan, noen som har noen bra ideer? 🤓
Skafferiet er en plass for inspirasjon helt klart, men det gjelder å fylle på slik at det er noe å inspireres av! 🍓🍯🍅🌰🍋🍔🍗🍠🍵🍴🍷🍊🍜
Rett før disse bildene hadde vi storhandlet i Sverige. Det var tider det! Mamma renset også ut i stugan før vinteren og sendte med oss mye rart som de ikke ville ha med hjem igjen. Det er nydelig å ha fulle skap synes jeg, inspirerende!

Ønsker deg en fin torsdag, vi blogges!


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar