19. januar 2021

Spinatsuppe med egg til ukemenyen


God morgen!

Blant snø og regn kommer jeg med noen sommerbilder i dag. 🌱
Jeg elsker alle type supper og spinat er en av favorittene. (Eller grønnkålsuppe som lages på samme måte.) Har du prøvd det? Spinatsuppe med egg.

Ja, jeg vet. Det høres ganske merkelig ut, men jeg må innrømme at jeg elsker merkelig mat. Det er i hvert fall det familien omtaler maten min som. Jeg digger når smaker er litt på kanten, så som kokt egg til spinat, ansjos, sild, og sardiner til pastaen, blåmuggost sammen med pære på pizzaen osv. I 💛 it! Det er det beste som finnes. Noen som skjønner hva jeg mener? 🤓
Det var utrolig fint å gå ut og hente egen spinat i sommer og lage suppe av. Se så fin den var!
Man trenger jo virkelig ikke å vente til sommeren for å spise spinatsuppe. Sett det opp på neste ukemeny! Koster jo nesten ingenting å kjøpe frossen spinat. Her er en oppskrift som er slik jeg pleier å lage den: spinatsuppe.

                                                   ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar