23. januar 2021

Blomster til helgen i spennende tider


Hei på en lørdag!

Oioioi, nå skjer det SÅ mye "spennende" i mitt liv at jeg nesten ikke orker å sitte still. Jeg skriver "spennende" fordi det er rimelig avgjørende greier. Bare så det er sagt, så tror jeg dette blir bra til slutt, men likevel sjukt spennende akkurat nå! 😱 Og i tillegg så er det full lock down her i kommunen nå også, så dette ER merkelige tider. 

Nei, jeg må bare prøve å roe ned bollen og gjøre vanlige ting som jeg alltid gjør. 😄 I går unnet jeg meg kjempefine blomster til helgen. Lyserosa nelliker og eukalyptus. Det er to typer snitt som står riktig lenge og eukalyptusen kan man tørke i tillegg, da står den jo hvor lange som helst. Nydelige farger sammen spør du meg.

Det var så deilig i går da jeg kom hjem fra et jobboppdrag, da gjorde jeg skikkelig sånn klart for helg her hjemme. Jeg byttet ut de gamle blomstene med nye, vasket over benker på kjøkkenet, vasket badet og det ble en liten kvist med eukalyptus der også. Trygve gikk over gulvet etterpå og jeg fikk skikkelig god helgefølelse. Er ikke det nydelig?

I går spiste vi favoritten vår - denne. Anbefales! 🐟🥑🍀 Sykt god, med smaker fra hele registeret rett og slett!

Nå ønsker jeg dere en veldig fin helg videre og vi blogges snart igjen.👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar