21. februar 2021

Lys på loftet!

                                                                                                                         

                                                                                                  Samarbeid med Elektroimportøren

Hei! I dag blir det kanskje ikke akkurat inspirerende interiørbilder på bloggen, men du skal få bli med en tur opp på loftet. Jeg har noe jeg må vise deg! 😀

Det har vært noen kalde vintermåneder, og behovet for å etterisolere loftet har blitt veldig tydelig. Det er det siste som gjenstår etter at alle vegger har blitt etterisolerte og vinduer og dører har blitt byttet ut. Luken til loftet er i gangen på vei til bad og soverom. Det trekker kaldt der når det er -10 ute!
På loftet er det bekmørkt. Det ser ut som det har vært noe belysning der en gang, men ikke mens vi har bodd her. Når jeg skal opp og ned med med jule- og påskepynt etc, har jeg på hodelykt. Trygve har slept rundt med skjøteledninger og arbeidsbelysning, f. eks. da han monterte vår ventilasjon. 

Nå har vi prøvd noe nytt. Namron LED strip arbeidsbelysning fra Elektroimportøren. 
Dette er rett og slett en genial løsning. 25 meter med ledlys på en kabeltrommel, som settes rett i stikkontakten. 
Denne kan rulles ut og flyttes etter behov, eller man kan montere den med de medfølgende klipsene. Det er mer enn nok klips med i pakken. Vi satte opp på hver stender, dvs med 60 cm avstand og det var fortsatt en mengde klips igjen. 
Det er lavt under taket og skrått i alle retninger. Vi valgte å montere den litt langt inn for å maksimere lyset .
WOW!!! Det er rett og slett imponerende hvor godt denne lyser opp. Altså tenk deg at vårt loft er totalt sort ellers. Bekmørkt. Når man trykker på bryteren på ledstripen er det flombelysning på loftet! 

Det var Trygve som var oppe å monterte denne før meg og når jeg kom opp ble jeg helt overveldet over hvor godt denne lyser opp. Det er helt rått. Planen var å bruke den som arbeidsbelysning mens vi rydder opp og etterisolerer, men dette ble så bra at det blir permanent løsning på loftet.

Jeg ble også så inspirert av dette gode arbeidslyset at jeg umiddelbart begynte å rydde opp og sortere i alle kasser vi har her oppe. Jeg hadde tenkt til å vente med dette til lenger ut på våren, men lyset var så bra at energien kom over meg. 😁💪
Lett å montere opp, og fleksibel slik at den kan legges rundt hjørner. Byggekvaliteten er helt topp. Den føles massiv og robust ut. 
Nå har vi flombelyst områder av loftet der noen knapt har satt sin fot. Å vite at vi skal rundt i et hvert hjørne her etter hvert og etterisolere føles ikke i det hele tatt like skummelt lenger! 😀

Namron LED strip arbeidsbelysning fra Elektroimportøren er virkelig et smart produkt. Om du bare trenger midlertidig lys eller noe mer permanent, er det uansett utrolig praktisk å bare rulle ut og sette den i stikkontakten. Lysmengden er imponerende, og 25 meter er langt!


                                                                                          ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar