18. februar 2021

Når dagen gryr


God morgen kjære lesere. 😊☕

Ønsker dere en rolig og herlig morgen hvor dere enn er. Husk å stå opp litt tidligere så du rekker å sitte ned litt, våkne og drikke kaffe. Å se dagen gry er gull verdt. 🌅 Og enda bedre blir det fremover nå med våren som kommer. Jeg ser frem til de nydelige morgenene vi skal få. ☕🌿

Har jeg fortalt at jeg har begynt med yoga? Nei det tror jeg jammen ikke. Jeg trodde helt ærlig aldri at jeg skulle begynne med det, og aldri trodde jeg at jeg skulle si at jeg elsker det. Man selv, og livet forandrer seg, det er helt klart. Kan fortelle mer om yogaen en annen gang, nå ønsker jeg dere en fin torsdag og vi blogges snart igjen. 👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar