5. april 2021

Egen roastbiff til frokostHei!

Siste påskefrokosten i dag da. Og så blir det vel til å fjerne påskepynten litt senere i dag. Hverdag igjen og det blir helt ok tror jeg. 😀 Eller hva sier du?

Til frokost disse dager har vi dekket på med alt mulig lekkert. Varmrøkt laks, kokte egg eller eggerøre, masse deilige oster, frukt og kjøttboller. Vi har til og med kost oss med ribberester til frokost et par dager. 

I dag vil jeg tipse deg om å lage egen roastbiff hvis du ikke har prøvd det før. Det blir så utrolig godt, akkurat som den beste du får kjøpt ferdig i ferskvaredisken eller hos slakteren. Det er så veldig enkelt å lage den ferdig og du har deilig roastbiff i flere dager til en billig penge. 

Vi kjøper et stykke mørbrad, som vi surrer med stekesnøre for at den skal holde seg sammen som en rund stek. Tidligere har vi ikke skjært vekk synlig fett, men det gjorde vi nå før vi surret den og resultatet ble supert. Da fikk vi helt rene skiver kjøtt som du ser på bildet. Vi har brukt litt forskjellige oppskrifter vi har funnet på nett, f. eks. denne. Finn en oppskrift du synes ser bra ut. 😀 Vi serverer ved frokostbordet, på brød eller tallerken med tynt skivet rødløk, salt og pepper.
Ønsker dere en fin siste dag i påsken. Nyt! Vi blogges. 👋


⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar