9. april 2021

Mange tanker i hodet

God morgen!

Noen flere som er klare for helg? Føles ikke veldig lenge siden forrige i og for seg. 😂 

Her er det mye på gang av forskjellig slag. Jeg har fått en tanke i hodet som surrer og surrer. En fremtidsdrøm kan man kanskje kalle det. Jeg skal lage et innlegg om dette snart. 😉 Og så har jeg fått masse setteløk i jorden. Jippi! Jeg har fornyet jorden i kjøkkenhagen og satt de i starten av april. Det må til hvis man ikke vil vente aaaaaltfor lenge før man kan ta opp og prøvesmake første løk. 🌿🌿 Det kommer snart et innlegg om setteløken også. Kanskje finnes flere løknerder der ute? Hehe.

Ville bare innom å ønske en fin helg denne fredag, jeg er snart tilbake. 👋

                                         ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar