11. april 2021

Skap stemning utendørs med lysende steiner

                                                                                                  

                                                                                                  Samarbeid med Elektroimportøren

Hei!

Har du sett så nydelig! 💕 Her har jeg laget skikkelig koselig stemning på uteplassen med lysballer fra Elektroimportøren. De kalles faktisk også for steiner og de har akkurat den fine formen som en stein. Jeg har brukt de to forskjellige størrelsene som finnes, det skaper mest liv synes jeg. Stor og litt mindre.
Med disse lyssteinene så kan du velge akkurat hvilken farge du vil på de og hvilken styrke du vil at fargen skal ha. Du ser bilde av fjernkontrollen som følger med lenger ned i innlegget. Du kan enten velge én farge, slik jeg har gjort her (rosa party! 💃) eller du kan trykke på et av programmene som veksler mellom flere farger på forskjellige måter. Jeg gleder meg til vi kan ha fest igjen, da skal jeg pynte med disse! 💕🍹
Nydelig og enkelt med bare varm hvit også.
Slik ser pakkene ut. Det følger med fjernkontroll og lader til hver stein. Du plugger den med ledning til uttak for å lade opp. Hvis du lader den i 4 timer er den helt full og da lyser den kontinuerlig i opptil 12 timer. IP54 sørger for at ballene tåler vær.Mange fine farger å velge i mellom og sol-knappen på toppen styrer hvor kraftig fargen blir. "Smooth" er det peneste programmet synes jeg. Det har langsomme overganger mellom mange nydelige farger.
Perfekt til uteplassen om sommeren! 🌿🍸
Her har jeg testet lys i blåtoner.
Med disse bildene ønsker jeg å gi deg skikkelig sommerstemning og jeg håper du ble inspirert! 😀
Vi blogges snart igjen! 👋


⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar