8. mai 2021

Ny jobb og nye spennende tider

God morgen!

For en herlig solfylt lørdag, dette blir en superfin helg ser det ut til. 😀

Tusen takk til alle dere som er innom og leser bloggen.🌸 I dag har jeg lyst til å oppdatere dere på hva som skjer i livet mitt; jeg har begynt i ny jobb. 😀 I én uke har jeg jobbet som skrivende journalist på heltid. 

For å ta det fra begynnelsen så har jeg "alltid" arbeidet som journalist og programleder i radio, frem til lokalkontoret la ned. Dette var akkurat i det vi flyttet inn her i Huset ved stranden, og jeg mistet jobben. Jeg var heldig og det gikk ikke lang tid før jeg fikk jobb på hotellet som ligger et steinkast unna. 

For deg som er oppmerksom, så begynte jeg å skrive for lokalavisen som frilanser i høst. Det har vært veldig gøy, da jeg har levert saker som jeg selv synes er inspirerende. Bolig-, interiør- og livsstilsartikler. Dette har lett til at jeg nå har begynt å skrive fast og på heltid for avisen innen akkurat dette feltet. Det er ganske utrolig hva slags forskjellige veier man kan havne på i livet synes jeg. Mange ganger uten at man har planlagt det eller ens tenkt tanken. Det er moro! 💃

Som sagt, så har jeg akkurat begynt i ny jobb og vet ikke helt ennå hvordan den nye hverdagen kommer til å bli. Men det jeg har tenkt på, er at jeg ikke vet hvor ofte jeg kommer til å oppdatere bloggen fremover. Det å skrive og skape, bli inspirert og være kreativ i jobben, vil gjøre at det er litt mindre igjen av den energien på fritiden. Uten tvil. Jeg kommer absolutt ikke til å slutte og blogge! Nei, nei. Jeg bare tror at bloggingen kanskje vil se litt annerledes ut fremover. Kanskje den tar en ny form, hvem vet? Og jeg håper inderlig at dere fortsatt vil komme innom meg og lese og se på bilder. 🤓

Så til dagens bilde; en rosmarin på stamme har fått plass på uteplassen. Det synes jeg er så nydelig og denne urteplanten overlever alle årstider her hos meg. Fantastisk. Jeg har plantet den i en potte jeg fikk av svigermor i fjor sommer. Ellers har jeg ikke satt noe ute ennå, vi får vente litt til. 🌞🌿

Jeg ønsker dere en herlig lørdag, ut og nyt! Vi blogges! 👋


                                         ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior  


2 kommentarer:

 1. Så spennende med ny jobb!
  Gratulerer og masse lykke til!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne-Mari! Det er spennende ja, en helt ny hverdag. :) Ha en finfin søndag. /Jessica

   Slett