31. oktober 2021

Sommeren 2021


Hei dere!

Her har det gått lang tid siden sist oppdatering! Og grunnen til det er jo at jeg nå på en måte jobber med det samme på heltid, altså jeg skriver og tar bilder til livsstilsartikler hel dagene. 😀 Tidligere så var det deilig å få ut kreativiteten i form av blogginnlegg etter jobb, nå er den ofte oppbrukt.

Uansett; jeg slutter ikke å blogge! Hvis du synes det blir for få oppdateringer her, så følg meg på Instagram på: @ekte_interior
Det er litt kjappere og enklere å legge opp en post på Instagram og det gjør jeg flere ganger hver uke. Enn så lenge blir det mye tettere oppdateringer der, men det kan godt hende jeg kommer tilbake oftere på bloggen etter hvert også. Jeg er så ny i jobben ennå, og det handler jo om å finne en balanse i livet.

Nå har jeg laget en bloggpost slik at du skal få et bilde av vår sommer som har gått. Håper alt er fint med dere kjære lesere, og at dere har hatt en fin sommer. 

Vi har akkurat vært på en reise til Sicilia, og det var helt nydelig å få oppleve å dra på tur igjen. Mange bilder fra det fantasiske huset hvor vi bodde, ligger på min Instagram. Jeg kjenner nå, etter turen, at jeg er klar for høst og etter hvert jul. 

Og jeg har begynt å strikke! Endelig! Dette har jeg tenkt på i så mange år, og endelig fant jeg tiden og roen for å begynne. Jeg er snart ferdig med mine aller første gensere; en til Lisa (8 år) og en til meg.

Håper du setter pris på dette innlegget og hører gjerne fra deg.
Her er altså vår sommer 2021:

Med 150 meter til stranden, blir det mange fine dager i sanden.

Jeg er blitt så glad i gress i hagen, altså store gress. De er vakre å se på når de rør seg i vinden og lyden er nydelig. Dette gresset som jeg har plantet foran kjøkkenhagen ble høyere enn meg i år!
Endelig nye utemøbler som er kjøpt til dette huset vi bor nå! Vi hadde med de gamle fra "gamlehuset" og nå har vi bodd her i fem år.
Her slapper jeg av etter å ha hatt fotograf på besøk. Vår uteplass kommer i bladet Hageliv & Uterom neste sommer.


Jeg og Trygve tok en kjærestetur til Oslo! 
Og vi hadde skikkelig flaks med været! 😂Endelig en tur til stugan i Värmland igjen!
Jeg kjøpte meg en ny bil! Min første alldeles egne faktisk, som jeg trenger for å kunne farte rundt som journalist i jobben. En liten Toyoya Yaris.Min jernurt ble også høyere enn meg i år.
Vi tok en tur til Tusenfryd mot slutten av sommeren.Og så kjøpte jeg inn den første blomsterbuketten fra butikken, og at det er høst er et faktum.  ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar