11. juli 2023

Er det fortsatt noen her? - en sommerhilsen 2023
Hei!

Tro det eller ei, men her kommer et blogginnlegg fra meg. Jeg ser at det nesten har gått to år siden siste innlegg. Helt utrolig. Jeg som blogget nesten hver dag tidligere.

Jeg er fortsatt i jobben som livsstilsjournalist, og det er det som gjør at jeg ikke er aktiv på bloggen lenger. Jeg skriver jo artikler og lager reportasjer hele dagene. 😅 Men i dag satte jeg meg ved min gamle Mac igjen (jeg har en PC/laptop i jobben som jeg ellers bruker daglig) og ryddet og organiserte i gamle bilder. Da kom lysten over meg å skrive litt igjen. Lage et blogginnlegg. 

Er det fortsatt noen her? Blir veldig glad for en kommentar. 💕 Men blir faktisk meget overrasket hvis det ER noen som fortsatt er innom og leser etter så lang tid. 

Jeg har nå fire lange uker sommerferie og jeg nyter hver dag. Vi er hjemme på øya hvor vi bor og i nærområdet. I går kom vi hjem fra en overnatting på en enda mindre øy som ligger 5 minutter unna med båt. Her hadde vi en nydelig kveld og sov i båthuset på stranda. 

Kanskje blir det flere blogginnlegg denne sommeren? Vi sees!


 ⤗ Velkommen å følge meg på Instagram🌻 @ekte_interior  

 


3 kommentarer:

 1. Så koselig med en hilsen på bloggen.
  Jeg er innom Svenska Inredningsbloggar, og der syns det om noen forskjellige både svenske og noeske blogger har oppdatert! De aller fleste har vel gått over til Instagram, men jeg syntes fortsatt mest om blogger. Koselige bilder fra overnattingen deres. Ønsker deg fortsatt fine sommerdager!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, så det er der du ser oppdateringer! Det syntes på den siden at de aller fleste har gått over til IG ja, ofte mange måneder eller år siden bloggene er blitt oppdatert. Litt trist... Tusen takk for koselig hilsen!

   Slett
 2. Ditt opphold i bloggen er kortvarig i forhold til mitt, men jeg fikk også lyst til å prøve igjen ღ mvh vakretanker.blogspot.com Kari

  SvarSlett