15. desember 2013

Lekker hall!


Hei hei fra Florida!

I dag regner det her og det er fortsatt veldig varmt. Vi hadde tenkt til å ta en tur med båten men da får vi nok finne på noe annet. Nå tordner det visst også! Hittil har desember bjudit på varmt og nydelig vær og et par dager med overskyet. Det var visst et helt vanlig desembervær sa en gubbe jeg snakket med på matbutikken. :)

Nå til dagens bilder; det er en lekker hall her i huset vi bor! Nydelige farger og masse plass! Det som gjør at det virkelig blir stilig, det er takhøyden. Om vi noen gang bygger oss et nytt hus skal vi ha høyt i taket, det er vi helt enige i mannen og jeg!
Mange lekre løsninger her med vinduer og vinkler.
Jeg ble så ivrig etter å ta bilder at jeg glemte å trekke vekk lamellene fra de fine vinduene!
Til høyre er det utgang til terrassen og bassenget. (Et stort og lekkert område det også.)
Dette er uten tvil det fineste huset jeg har bodd i på tur. Og så fantastisk deilig det er med så mye plass når man har med seg barn. Vi har fire soverom og to bad (tre toaletter) så vi kunne ha vært flere her også. Nå suser det sverd over huet mitt og gamle pappesker flyr over gulvet så nå må jeg nok ta meg av de to gærningene her. 
Ønsker deg en fin adventssøndag! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar