20. januar 2014

Følge opp forsettene


Hei hei og god ny uke!

Ja det er viktig å følge opp det man har tenkt til å gjøre for å bli ett litt bedre menneske i 2014. Ellers er det jo ikke noe vits! Jeg er derfor i gang med middagsplanlegging for uken. Det er ikke så viktig for meg om vi har planlagt tre eller sju dager frem i tid men det må finnes en plan. Mamma elsker matblader og jeg har tatt med meg mange fra Sverige for inspirasjon. I dag skal jeg lage en slags gryte med kylling og grønnsaker. Litt egenmekk akkurat i dag.

Jeg har også trent i dag for først gang på… ja, noen måneder blir det jo fort… Jeg våknet veldig trøtt i morges da Trygve kom med Lisa klokka halv sju. Så jeg var rimelig fornøyd da jeg nærmet meg døren til treningssenteret med vannflasken under armen ved titiden. Til jeg oppdaget at jeg kun hadde vannflaske. Jeg hadde glemt treningsskoene. (Jeg vurderte faktisk i tre sekunder om jeg kunde trene i de MC lignende bootsene jeg hade på meg). Heldig som jeg er så trener jeg på et supersenter med superpersonal og fikk låne sko. De var en størrelse for små men det gikk fint det. Blir garantert støl i morgen likevel. :)

Jeg og Trygve skal gjøre noe morsomt til helgen, og jeg håper jeg kan ta noen inspirasjonsbilder til bloggen. Kommer tilbake til det. Ha en finfin mandag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar