19. januar 2014

Vårt julehus i PlussTid


Hei og god søndag!

I går fikk vi endelig magasinet PlussTid i posten. Der var det en liten reportasje om hvordan vi pynter til jul hjemme hos oss. :)
Grunnen til at jeg ligger noe etter i tid her er at vi i huj og hast dro til Florida i samme momanget som utgaven kom ut. Så var det jul og nyttår og tur til Sverige og så kom jeg plutselig på sånn i januar at jeg ikke hadde sett reportasjen selv en gang!
Ikke så inspirerende å se på julebilder nå men det ble en fin sak. Morsomt å spare på. :)
Nå skal vi på tur til noen venner og så blir det aking i dag også. Jeg synes det er skikkelig gøy med snø nå og det er ikke hvert år jeg synes det så bare å passe på å nyte og bruke den.
På med ull og grejer og så blogges vi snart igjen! :)

8 kommentarer:

 1. Oi.. Her var det lenge siden jeg hadde vært. Lest meg flere sider bakover nå.

  Kos dere i snøen. Her står det omorganisering, redebygging og bursdag på planen.
  Tonje Merethe

  SvarSlett
  Svar
  1. Masse lykke til når det skjer Tonje Merethe! :)

   Slett
 2. Det viktigste når man kommer på trykk er at det er riktig det som står, så jeg håper at du er fornøyd. Jeg måtte inn å finne ut hva slags blad dette var, jeg hadde ikke hørt om det før.

  SvarSlett
  Svar
  1. Teksten var fin, jeg fikk lese igjennom først. :) Jeg visste heller ikke om bladet før jeg ble spurt men det er altså Lilleborg som gir det ut. Man må være medlem i PlussTid programmet for å få det i postkassa, 150 000 i opplag.

   Slett