21. januar 2014

Planer for uken


God morgen! :)

I dag blir det kanskje en tur til Ikea. Trygve har noen ærrender i nærheten og vi mangler noen skuffer til  noen av garderobene på soverommet. (I går skrudde jeg opp noen knagger der også så det begynner virkelig å bli orden i sakene.) Hvis det blir Ikea i dag så er det tur at de har vogner man kan støtte seg på, er rimelig støl i hele kroppen i dag. Men jeg liker det. :)

Til helgen skal jeg og T overnatte på Refsnes Gods. Det blir en helkveld med god mat og vin. Det blir sykt deilig. Vi skal sjekke inn så fort det er mulig, barnevakt fra tidlig ettermiddag haha. Gå lang tur, drikke kaffe uten avbrudd, kanskje lese litt eller blogge, ja i det hele tatt bare gjøre det vi har lyst til uten å bli forstyrret. Om dagen her hjemme med to små så kan vi gjøre det i maks 5 min. av gangen. Det beste av alt blir nok likevel å sove hele natten uten å bli vekket og sove så lenge man vil neste morgen. Jeg kan ikke huske sist!!! Denne overnattingen på godset er en premie fra dette julebloggtreffet jeg var på i 2012! Nå endelig skal vi bruke den. :)

Jeg spurte Trygve om jeg kunne legge inn et bilde fra ferien på oss to for å liksom illustrere at vi skal på romantisk liten tur. "Det bilde der bruker du ikke!" Neivel men kanskje vi kan finne et annet på oss to som jeg kan legge ut da? "Nei, du får legge ut et pent bilde av deg selv."
Ja det var jo en god idé. Jeg legger ut et bilde av meg selv for å illustrere at vi to skal på romantisk date. Haha lekkert. Nei nå skal jeg brette litt tøy, rydde og litt annet her så får vi se om det blir Ikea etter hvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar